Over ons

We plaatsen fotovoltaïsche zonnepanelen sinds 2008, dat zijn de zonnepanelen die elektriciteit opwekken. In 2009 is de bvba Jeffrey Groeninckx opgericht. Terwijl we uw zonnepanelen plaatsen installeren we indien gewenst ook een laadpaal, (of laadpaal en omvormer voor de zonnepanelen in één) of monitoring van het verbruik van de woning, … Voor zonneboilers voor warm water, warmtepompen en airco verwijzen we u door naar andere knappe techniekers.

De eerste 8 jaar heeft Jeffrey de zaak alleen gerund, inclusief geïnstalleeerd. De hoofdactiviteit was net zoals nu het plaatsen van nieuwe installaties met zonnepanelen, hoofdzakelijk voor particulieren. We hebben ons ook al altijd gefocust op herstellingen van installaties die wij oorspronkelijk niet zelf plaatsten. Daar merken we dat kwalitatief materiaal dat slordig of fout geïnstalleerd is snel problemen geeft.

We plaatsten toen ook al batterijen, met een achtergrond in industriële automatisatie is deze complexe materie geen probleem. 

Ondertussen werken we met 3 halftime 2 fulltime en zijn nog steeds gespecialiseerd in nieuwe PV-installaties, herstellingen en batterijen.

\

Ervaring

Wij hebben reeds 12 jaar ervaring in alles wat met zonnepanelen te maken heeft.

\

Specialisatie

– Nieuwe pv-installaties
– Herstelling
– Batterijen

\

Service

Wij zetten ons altijd 100% in om een zo goed mogelijke service te bieden voor onze klanten.

Vragen?

Heeft u vragen over Greenson als bedrijf, onze producten en/of diensten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via onze contactpagina. Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren om u de beste oplossing te bieden.

Zeer correct!
Alle afspraken qua planning, prijs en afwerkingsniveau werden tot in de puntjes gerespecteerd. Installateurs straalden professionaliteit uit.

Wouter Boedts

Poperinge

Graag meer info?

Bekijk de foto’s van installaties die wij geplaatst hebben of lees onze recente blogposts rond zonnepanelen.

Foto'sBlogposts