Hoe kun je mij helpen? Veel mensen kopen liever bij een vakman dan bij een prutser, als die mensen op uw pad komen geef je mijn gegevens door. Kijk uit met die batterijen, woningen branden nu al af door fietsbatterijen, dit zal niet anders zijn met lithium huisbatterijen. Vakmanschap en kwaliteit is belangrijk. Ik overweeg om enkel een milieuvriendelijke en brandveilige batterij met zout water aan te bieden in de plaats van de zeer brandbare en milieubelastende lithium batterijen. (ik plaats nu meestal loodbatterijen die geen milieuvriendelijke naam hebben ondanks dat ze al tientallen jaren gerecycled worden.)

Waar heb ik in mijn situatie geen nood aan? Aan een reclamecampagne die honderden offerteaanvragen genereert. Ik heb geen 10 verkopers in dienst, ik heb er niet één in dienst.

Die vrouw of man die op uw pad komt naar mij doorsturen is voldoende.